Σύγχρονες θεραπείες, Εντυπωσιακά αποτελέσματα

siderakia

Η Ορθοδοντική θεραπεία αποσκοπεί στη σωστή διευθέτηση των δοντιών έτσι ώστε να υπάρχει άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, παράλληλα επιτυγχάνεται συνολικότερη βελτίωση της αισθητικής του προσώπου που αφορά την εικόνα του δέρματος, των χειλέων και των ρυτίδων.

Σήμερα στις κλινικές μας η θεραπεία γίνεται στους ενήλικες κυρίως με διαφανείς νάρθηκες invisalign και CA® – ALIGNER είτε με κλασικά σιδεράκια ιδίως στα παιδιά. Επιλέγεται η μέθοδος που ταιριάζει σε κάθε ασθενή έτσι ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και οι προσδοκίες καθενός ξεχωριστά.

Το σύστημα ορθοδοντικής θεραπείας CA® – ALIGNER έχει σχεδιαστεί συγκεκριμένα για την ορθοδοντική θεραπεία ενηλίκων και μας επιτρέπει να διορθώσουμε το χαμόγελο των ασθενών μας με τον πιο ομαλό, αόρατο και ανώδυνο τρόπο.

Πλέον δεν χρησιμοποιούμε τα παραδοσιακά ¨σιδεράκια¨, αλλά τους σύγχρονους αόρατους νάρθηκες οι οποίοι δεν γίνονται αντιληπτοί από τον περίγυρο του ατόμου που κάνει την ορθοδοντική, επιτρέποντάς του να μιλάει και να χαμογελάει χώρις κανένα απολύτως πρόβλημα ενώ παράλληλα εξελίσσεται η ορθοδοντική θεραπεία του. Επιπλέον οι νάρθηκες μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή για την κατανάλωση φαγητού/ποτού.

Στη θεραπεία των ενηλίκων ειδικά ξεκινάμε πάντα με την ακριβή αποτύπωση του στόματος με τη βοήθεια των ψηφιακών ενδοστοματικών σαρωτών (3d scanners) που διαθέτουμε στις κλινικές μας και η οποία με τη βοήθεια των ορθοδοντικών λογισμικών επιτρέπει τον πλήρη ψηφιακό σχεδιασμό και προσομοίωση της θεραπείας και του τελικού αποτελέσματος.

Μετά από αυτή τη μελέτη είμαστε σε θέση κατ´ αρχήν να δείξουμε στον ασθενή μας σε προσομοίωση στον υπολογιστή μας το πώς ακριβώς θα είναι τα δόντια του μετά τη θεραπεία και κατόπιν τούτου να τον ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο που θα χρειαστεί η ορθοδοντική θεραπεία και φυσικά το ακριβές κοστολόγιό της και αν αποφασίσει ότι τον ενδιαφέρει να προχωρήσει σε αυτήν.

orthodontiki

Ενδεικτικά Περιστατικά